Zaalreservering software

Veel verhuurders van zalen lopen tegen het probleem aan; hun zalen worden maar niet verhuurd en blijven dus leeg staan. Dit zorgt er voor dat er veel inkomsten mis gelopen worden, en dat is natuurlijk zonde. Gelukkig heeft Mice Operations daar een oplossing voor bedacht door middel van de zaalreservering software. Deze software bied klanten de mogelijkheid om 24/7 een nieuwe boeking te maken voor uw zaal. Zo gebeurt dit volledig automatisch en is het dus niet nodig om elke keer direct na een aanvraag van een klant beschikbaar te zijn om een reactie te sturen met de vraag. Deze zaalreservering software is volledig geautomatiseerd wat inhoudt dat de software ook offertes kan sturen naar klanten en dus de beschikbaarheid kan laten zien.

Meer informatie over de software

De zaalreservering software van Mice Operations is te gebruiken voor bedrijven die zalen en/of ruimtes verhuren, maar ook diverse horeca bedrijven zijn u voorgegaan. Zo kunnen bijvoorbeeld specifieke tafels van te voren worden gereserveerd waarna het systeem exact bijhoud welke nog beschikbaar zijn en op welke tijden. Via de software kunt u dus een volledige inzicht krijgen in de vergaderzalen en ook alle belangrijke details daarbij. Welke producten zijn er bijvoorbeeld nodig, wat is de totaal prijs geweest, en heeft men ook bijvoorbeeld parkeerplaatsen gehuurd.

Tot slot

De zaalreservering software brengt dus diverse voordelen met zich mee en kan gebruikt worden door de eigenaar zelf van een zaal, maar ook door de medewerkers om te bekijken wat er bijvoorbeeld nog nodig is voor een specifieke meeting. Moeten er bijvoorbeeld nog hapjes en drinken geregeld worden, of een beamer, etc. Via het systeem is het ook mogelijk specifieke wensen achter te laten waardoor u als verhuurder dit zelf niet meer hoeft op te vragen. Ook is het mogelijk om notities achter te laten over een bepaalde zaal of over een bepaalde klant, zodat u zo goed als mogelijk aan zijn wensen kunt voldoen.