The next step in life

Had jij ooit gedacht dat je tijdens je eigen baan een opleiding te doen die ervoor zorgt dat jij meer doorgroeimogelijkheden in je schoot geworpen krijgt? Denk je dat jij niet weet hoe je hiermee moet handelen? Dan kan een deeltijdopleiding de oplossing zijn voor jou! De keuze om naast je baan een deeltijdopleiding te doen wordt door steeds meer voltijdwerkers mogelijk gemaakt. De reden dat dit steeds meer voorkomt is omdat iedereen wel een reden kan vinden om te willen doorgroeien, bijvoorbeeld om een grotere kans te maken op een loonsverhoging. Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren word er altijd gezegd, dit is een belangrijke stap die je kunt nemen en hierdoor werk jij jezelf misschien wel omhoog in deze maatschappij die constant aanpast naar de veranderende economie.

Ontwikkeling

Wat iedereen is opgevallen is dat tijdens de economische crisis het aantal werkende mensen dat een deeltijd opleiding volgde ontzettend laag was. Dit ten gevolge van een tekort aan banen, hierdoor was het een betere keuze om de hele focus op een studie te leggen die niet te combineren is met een baan. Toen het wat beter ging met de economie, naam het aantal bedrijven toe en groeide de markt. Hierdoor werd zowel de vraag naar banen en het aanbod van banen groter. Dit heeft ervoor gezorgd dat het aantal aanmeldingen voor de deeltijdstudies weer groter werd en werd er vaker gekozen om te studeren naast het huidige werk.

Op de laptop of in de klas

De deeltijdopleiding die aangeboden worden kunnen via de laptop of in de klas worden gevolgd. Dit ligt geheel aan wat jij nodig hebt. Normaal gesproken hoef je voor een deeltijdopleiding maar een aantal keer per week naar de colleges. Deze zijn in de avond. Perfect te combineren met een baan dus. Deze termen gelden voor de management opleiding en de projectmanagement opleiding. Ideaal dus als jij de volgende stap in je leven wilt zetten. Wil jij weten waar je deze opleidingen kan volgen, neem dan een kijkje bij Zuyd Professional.