Sporten EHBO via G4S

Bij het bedrijf G4S krijg je veel informatie over Sporten EHBO

Goede voornemens; iedereen heeft ze elk jaar weer. Bijna iedereen zegt ook; meer sporten of bewegen. Maar sporten geeft ook meer risico’s mee, want je krijgt meer blessures. Dus sporten EHBO is ook zeker nodig. Een bal in het gezicht of een harde tackle bij voetbal of hockey, een verstuikte enkel bij het hardlopen of een schaafwond bij een valpartij met de fiets. Sporten EHBO heb je voor erg veel ongelukjes nodig.
G4S heeft de sportblessures op een rij gezet:

1.Veldvoetbal
2.Bewegingsonderwijs
3.Paardensport
4.Hockey
5.Wielrennen
6.Zwemmen
7.Vechtsport
8.Motorsport
9.Mountainbiken
10.Volleybal

Bron: https://www.veiligheids-trainingen.nl/

Hoe kun je als sporter hierop inspelen? Voorkomen is beter dan genezen. Bouw het sporten op door bepaalde schema’s, altijd warming-up, oefeningen voor kracht en snelheid, sluit het sporten af met cooling down en blijf regelmatig sporten.

Mijn ervaring

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf G4S en dat is vooral omdat ik door dit bedrijf sporten EHBO niet veel meer zie. Ik heb voorheen nooit een cooling down gedaan en ik las het op de site en ik dacht laat ik dat maar eens een keer doen. Door de cooling down, worden mijn spieren niet meteen aangetast en stoppen mijn spieren op een rustige manier, waardoor ik blessures voorkom. Ik ben blij met een site als dit en ik adviseer andere mensen om er ook eens een kijkje op te wagen!