Sport fysiotherapie Utrecht, goede behandeling

Ben jij op zoek naar goede praktijk voor sport fysiotherapie Utrecht? Dan zit jij bij FCU aan het goede adres. Ik vind het altijd heerlijk om te sporten, omdat ik daar veel energie van krijg. Ook mijn lichaam is dan veel beter in balans. Vooral hardlopen vind ik heerlijk om te doen. Voordat ik daar aan begin doe ik altijd eerst een warming up om mijn spieren warm te maken. Alleen onlangs heb ik na het hardlopen toch een blessure opgelopen. Dit was niet echt fijn en zo kon ik ook niet verder met sporten. Voor deze blessure ben ik dan ook naar FCU gegaan.

sport fysiotherapie Utrecht

Minder blessures door sport fysiotherapie Utrecht

De fysiotherapeut van deze onderneming heeft een actieve aanpak en zorgt ervoor dat jij snel weer op jouw oude niveau kan sporten. Dit gebeurt door middel van spierversterkende oefeningen. Er worden diverse trainingsvormen gebruikt. De therapeut heeft bij mij eerst gekeken naar wat mijn belastbaarheid is. Zodra hij dit eist, heeft hij een revalidatieplan opgesteld. Om mijn pijn wat te verminderen en mij wat meer steun te geven, werd er gebruik gemaakt van sporttape. Ook heeft de therapeut voor mij een preventieplan opgesteld om nieuwe blessures te voorkomen. Kijk eens op de website van deze onderneming voor sport fysiotherapie in Utrecht.