Het perfecte windscherm op ons terras

Het windscherm terras is erg geliefd bij onze bezoekers. Daarom wil ik graag onze complimenten over Xterior achterlaten op dit blog. Want hier hebben wij een zeer geslaagde bestelling gedaan. Nederland kent gelukkig goede zomers maar ook kan het in de herfst nog prima weer zijn om lekker buiten te zitten met een drankje en een hapje. Daarom hebben wij besloten om dit allemaal mogelijk te maken met ons vernieuwd buitenverblijf door perfecte beschutting te plaatsen. 

windscherm terras

Lekker lang buiten zitten

Het windscherm op ons terras is voorzien van plantenbakken die hier aan vast zitten. Hierdoor hebben wij een hele gezellige en huiselijke sfeer kunnen creëren met mooi gekleurde bloemen die wij hebben gepoot. Wat wij ook bij Xterior hebben besteld, zijn een aantal parasols. Aan de standaarden zitten verwarmers. Nu kunnen de mensen lekker buiten blijven als het in de avond begint af te koelen. Wij zijn nu helemaal klaar voor een goed seizoen en ik kan nu al zeggen dat wij dit beslist aan de omzet gaan merken.

Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel, je vindt hier een video om een goede indruk te krijgen van diverse mogelijkheden.