Op zoek naar een rijschool in Arnhem?

Zoek je een rijschool in Arnhem, omdat je je rijbewijs wilt halen? Kies dan altijd een rijschool die goede lessen aanbiedt en een hoog slagingspercentage heeft. Let dus niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit. Dit helpt je namelijk om snel en goed je rijbewijs te halen. Bij een ANWB-rijschool, zoals Verkeersschool Wesseldijk kun je rijlessen volgen van een hoge kwaliteit en voor een fijne prijs.

Rijschool in Arnhem

Diverse lessen op onze rijschool Arnhem

Onze rijschool Arnhem biedt diverse rijlessen aan, zoals bromfietsopleidingen en autorijlessen. Bij ons is het mogelijk om met rijlessen te starten als je 16,5 jaar bent. Vanaf je 16e mag je al theorielessen volgen en een theorie-examen doen. Als je dit examen hebt behaald, mag je op je 17e praktijkexamen doen. Slaag je voor je rijbewijs als je 17 jaar bent? Dan heb je een begeleiderspas nodig. Je mag dan alleen de weg op met een coach naast je. Pas vanaf het moment dat je 18 jaar bent, mag je alleen rijden.

Autorijles

Volg een extra grip- en slip cursus

Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je bij onze rijschool een grip- en slipcursus afleggen ter afsluiting. Dit is een toevoeging aan je rijbewijs. Tijdens slecht weer ga je dan zelfverzekerder de weg op. Je weet dan hoe je met situaties om moet gaat en kunt schade of een ongeval beter voorkomen.

Tal van mogelijkheden als het om rijles gaat

Als ANWB-rijschool bieden wij je een ruime diversiteit aan mogelijkheden als het om rijles gaat. Hierbij kan je denken aan een proefles, persoonlijk lesadvies, een tussentijdse evaluatie, examengarantie en lesgeldgarantie. Onze instructeurs voldoen aan strenge eisen. Zo zijn ze gecertificeerd, hebben ze minstens twee jaar ervaring en  maken ze gebruik van effectieve leerstijlen. Als je les krijgt van een van onze instructeurs word je op je gemak gesteld, waardoor jij sneller je rijbewijs haalt.