Olieverfschilderij kopen doe je bij galerie ArtBoutique

Olieverfschilderij kopen, dat hebben wij onlangs bij galerie ArtBoutique gedaan. Het is hier mogelijk om de mooiste schilderijen te kopen. Zo heb je de keuze uit bijvoorbeeld een landschap, maar ook koeien, oldtimers en ga zo maar even door. Wil jij weten wat de mogelijkheden hier allemaal zijn, neem dan een kijkje op de website. Ook een bezoek aan deze galerie is mogelijk. 

Zodra je op de website van deze galerie komt zie je een formulier staan. Hiermee kan je een opdracht geven om een bepaald schilderij te laten maken. Je kan hiermee een vrijblijvende opgave aanvragen.  Olieverfschilderij kopen

Wij willen een zeer mooi olieverfschilderij kopen bij de galerie

Omdat wij beiden liefhebbers zijn van kunst, zijn wij van plan om een olieverfschilderij te kopen. Het probleem is wel, dat mijn man en ik een meningsverschil hebben. Mijn man is helemaal weg van een mooi landschap, ikzelf vind een stilleven wel mooi. 

Dankzij ons verschil aan voorkeur hebben wij een pracht exemplaar kunnen kopen. Samen zijn wij naar de galerie gegaan om al het moois te bewonderen. Ondanks alle schilderwerken online te bewonderen zijn, wilden wij het met eigen ogen kunnen zien. Het is een combinatie van een landschap en een koe geworden. Toen wij deze zagen waren wij beiden hier helemaal verliefd op geworden.