Nieuwe stekblokken besteld

Van de week was ik een beetje onbenullig geweest. Ik wilde namelijk iets te enthousiast de stekblokken verplaatsen om meer ruimte te krijgen. Had alleen niet in de gaten  dat het op een losse tafel stond waardoor het in zijn geheel kapot op de grond viel. Hier baalde ik zo van aangezien de stekjes die erin zaten net begonnen te groeien. Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet naar een bedrijf die mij snel hiermee kan helpen. Dit leidde mij naar de website van Grow expert. Hun kennis en ervaring op het gebied van kweken is groot genoeg waarvan ik zeker weet dat hun mij wel van dienst kunnen zijn. Ik heb er dan ook niet langer over nagedacht en ben gaan bestellen hier. De nieuwe stekblok die ik nu bij hun heb besteld is overigens een stuk groter én goedkoper als wat ik voorheen heb gehad. 

tuin

Deze werd overigens erg snel geleverd waardoor het mij is gelukt om de zaadjes over te zetten naar dit blok. Nu maar hopen dat ze blijven groeien! Natuurlijk ook dat ik dit blok vaker zou kunnen gebruiken.