Interessante ict-cursussen tijdens de coronacrisis

cursus python volgen learnit

We bevinden ons in een unieke en lastige tijd. Een tijd die er – door alle beperkingen die er zijn – voor een ieder van ons compleet anders uitziet dan dat we gewend zijn. Veel mensen proberen ondanks dat het maximale uit deze periode te halen door in zichzelf te investeren. Zo zijn er bijvoorbeeld meer mensen dan ooit bezig met het leren van een vreemde taal. Er is gebleken dat deze tijd ook voor veel ict-ers in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling. Zo is er een aantal cursussen die momenteel enorm populair zijn, zoals de cursus Python. Wil jij ook het meeste uit deze periode halen door een interessante ict-cursus te volgen? Lees dan vooral verder, want in dit artikel licht ik een aantal interessante cursussen voor je uit!

Cursus Adobe en Office

Adobe Creative Cloud en Microsoft Office zijn softwarepakketten waarmee in veel organisatie veelvuldig wordt gewerkt. Het is dus niet voor niets dat veel mensen er in de afgelopen tijd voor hebben gekozen om een cursus Adobe of een cursus Office te volgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cursus Adobe Photoshop, Adobe InDesign of een cursus Microsoft Excel. Doorgaans zijn er cursussen beschikbaar voor zowel beginners als voor hen die al enkele ervaring hebben met de verschillende softwareprogramma’s.

Software ontwikkelen

Goede en betrouwbare software is tegenwoordig belangrijker dan ooit en de vraag naar goede softwareontwikkelaars is nog nooit zo hoog geweest als nu. Er bestaat een uitgebreid aanbod aan cursussen als het gaat om softwareontwikkeling. Zo kun je kiezen voor een cursus Android, Java, Python of iOS programmeren. De verschillende cursussen hebben een duur van één dag tot maximaal vijf dagen en er zijn zowel basiscursussen als meer geavanceerde cursussen beschikbaar. Neem een kijkje op www.learnit.nl voor het complete overzicht van cursussen op het gebied van softwareontwikkeling.