Heerlijk werken in weekend in Veldhoven

Eerdaags ga ik werken in weekend in Veldhoven. Naast mijn studie heb ik tijd genoeg om wat extra geld te kunnen verdienen. Bovendien leer ik zo wat geld verdienen is en het staat ook nog prachtig op mijn cv. McDonald’s is het bedrijf waar ik ben aangenomen en hier mag ik komen helpen in de keuken. In eerste instantie is het een beetje meekijken hoe het allemaal moet, maar daarna is het de bedoeling om zelf aan de slag te gaan. Het lijkt mij erg leuk om hier te gaan werken, hoewel het ook wel een beetje spannend is.

Leuk werken in weekend in Veldhoven

Mijn eerste dag in de keuken was best wel spannend. Helemaal omdat ik de werkzaamheden helemaal niet ken en eigenlijk nog nooit in een keuken heb geholpen. Maar vanaf het eerste moment werd ik al goed geholpen door meerdere medewerkers. Iedereen is erg behulpzaam en dat maakt het juist zo leuk om hier te werken. Je kan wel zeggen dat hier een groot team werkzaam is, die er samen voor gaan om de klanten een heerlijke maaltijd voor te zetten. Kom jij ook werken bij deze keten, neem dan een kijkje op de website voor de vele vacatures.