Erg tevreden met bedrijfskleding voor mijn wellness resort

Ik ben manager bij een wellness resort en was op zoek naar geschikte bedrijfskleding wellness. Het saunacomplex waar ik manager van ben is groot en er werken meer dan veertig mensen. Plus dan nog aangevuld met extra mensen als het heel druk is. Ik ben manager van het horeca gedeelte wat bestaat uit vier plekken. Ook hebben we nog twee buitenterrassen waar constant op bediend wordt. Gezien de wisselende temperaturen waar mijn mensen in moeten werken wilde ik kleding hebben waar ze zowel binnen als buiten mee konden lopen. Anders worden de mensen hier ziek en dat wil ik natuurlijk niet. Dat mikte nogal nauw qua kledingkeuze maar samen met een medewerker ben ik er prima in geslaagd om de juiste keuze te maken. Ook ons logo en de bedrijfsnaam staat er prachtig op.

Op tijd geleverd

We wilden de bedrijfskleding voor ons tienjarig bestaan in huis hebben en dat is gelukt. Hiermee straalden we nog meer eenheid uit en dat werd gewaardeerd. De eigenaar kwam naar me toe en gaf me een compliment over de bedrijfskleding. Dat compliment wil ik bij deze weer aan jullie geven. Prima kleding, prima service, helemaal goed!