Doe mee aan bedrijfsfitness in Eindhoven

Vanaf het moment dat wij aan bedrijfsfitness in Eindhoven mee doen, is het een stuk leuker op het werk geworden. Behalve dat deze training erg goed is voor de conditie, is het voor de teambuilding ook erg interessant. Via Laura Scheepens kan je dit soort trainingen aanvragen. Het is mogelijk om in de studio te komen trainen, of op eigen locatie. Hierbij krijg je een professionele begeleiding en dat is echt een stok achter de deur.

Geweldige bedrijfsfitness in Eindhoven

Wij hebben ervoor gekozen om op eigen locatie deze trainingen te gaan volgen. Iedereen kan na werktijd aansluiten en dat is prettig. Want nu hoeft niemand een smoes te verzinnen om niet mee te kunnen sporten. Bovendien stoppen wij op de vrijdag een uurtje eerder, dus als het ware mag je in de baas zijn tijd gaan sporten.

Behalve het leuke teambuilding is te merken dat iedereen hier zin in heeft. Het ziekteverzuim is drastisch verminderd en de productiviteit op de werkvloer juist verhoogd. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het sporten op het werk of op locatie, neem dan contact op met Laura Scheepens. Zij kan jou er alles over te vertellen hoe dit allemaal in zijn werk gaat.