Dit is handig als jij aan de slag gaat als ICT-er

Begin jij binnenkort met werk als ICT-er? Dan is het handig om goed voorbereid te zijn op je eerste werkdag. Als ICT’er dien je veel apps op de computer te hebben. Deze apps zouden je dan ook kunnen helpen om je werk goed te verrichten. Wanneer je als ICT-er gaat werken, dan is het handig om te kijken welke apps jij nodig hebt voor je eerste werkdag. Als ICT’er dien je namelijk goed te kunnen werken met de basic apps. 

Microsoft, de basis van de computers

Microsoft is de basis van de computer. Dit zijn namelijk apps die veel mensen gebruiken. Als je zelf geen verstand hebt van Microsoft, dan is het verstandig om je kennis op dit gebied te vergroten. Zo is het onder andere handig als je bij externe partijen de Microsoft licentie op de computer kunt zetten. Mocht je een eigen bedrijf beginnen, dan kun je ook zelf licenties inkopen. Zo kun je microsoft licenties inkopen via het internet.

Het leren van microsoft

Voordat je de licenties bij klanten installeert, is het handig om het eerst een aantal keer te oefenen. Zet bij bijvoorbeeld een aantal van je vrienden een nieuwe licentie op de laptop. Als je merkt dat dit goed gaat, dan kun je het eventueel ook bij anderen doen. Aangezien de digitale wereld steeds belangrijker wordt, is de kans groot dat de vraag naar zulke installaties toeneemt. Let er wel op dat je niet met je volledige vermogen investeert in de licenties. Bouw het rustig op en koop regelmatig nieuwe licenties in. Zo voorkom je dat je uiteindelijk met een grote hoeveelheid licenties blijft zitten waar je niks aan hebt. Een nadeel van licenties is namelijk dat er regelmatig een nieuwe uitgebracht wordt. De waarde van de oudere licenties daalt dan.