De voordelen van traagschuim matrassen van Perfecthomeshop

koudschuim matras

Tegenwoordig kun je op veel plekken matrassen van traagschuim kopen. Maar ze zijn helaas niet overal even goed. De traagschuim matrassen van Perfecthomeshop zijn absoluut aan te raden maar dat moet je ook net maar weten. Er zijn namelijk honderden winkels die allemaal beweren dat zij de allerbeste matrassen in huis hebben. Vaak is het tegendeel waar. De matrassen van Perfecthomeshop hebben gelukkig een aantal unieke eigenschappen dat ze uitermate geschikt maakt voor allerlei zaken. 

Twee zijden van je matras

Het traagschuim matras van Perfecthomeshop is een uniek omkeerbaar matras met verschillende eigenschappen op beide kanten. Het is matras is zo ontwikkeld dat het perfect past bij de warme zomers en de koude winters. Zo slaap jij het hele jaar door als een roos! De pocketveren met 7 comfortzones passen zich aan op de bewegingen die jij maakt en vormen zich naar je lichaam.

koudschuim matras

Speciaal materiaal tegen allergie

De geselecteerde stoffen hebben anti allergische eigenschappen, zijn voorzien van  een speciaal keurmerk en zijn wasbaar. De stoffen komen allemaal uit België, van een betrouwbare stofleverancier. 

Je bed uitproberen

Het is als je een matras koopt gewoon heel belangrijk dat je het bed kunt uitproberen. Wat mensen echter nog steeds doen is een bed uit een showroom uitzoeken. Ze liggen twee minuten op het matras en kiezen, terwijl dat helemaal niet lang genoeg is. Bij deze webwinkel bestel je een bed en als het toch tegenvalt na een aantal nachten dan mag het nog terug.