Cocktailbar huren Amsterdam

Woont je in Amsterdam en omstreken en wil je een cocktailbar huren in Amsterdam? Bel dan naar Ronalds drive-in bar number 1, of kijk even op de site.

Lees hier meer over het huren van een cocktailbar in Amsterdam

Geef je een groot feest of organiseer je een leuke meeting of event? Wees dan origineel en doe eens wat anders! Huur een cocktailbar in! Door een cocktail bar in te huren op jou feest of event kunnen je gasten en jij zelf natuurlijk, de hele avond door genieten van de heerlijkste drankjes. Je kunt samen met ons team je eigen gepersonaliseerde kaart opzetten waardoor je het net even wat specialer maakt. Ook kun je er voor kiezen om er een cocktail workshop bij te nemen. Dit is natuurlijk niet alleen een leuke ervaring maar ook nog eens een handige, want de volgende keer kun je ze dan gewoon zelf maken!

Lees hier meer over ervaringen met Ronalds drive-in bar number 1

Zelf ben ik wonend in Amsterdam en organiseer ik regelmatig feesten en events. Hiervoor huur ik dan meestal een cocktailbar in, dat doe ik bij
Ronalds drive-in bar number 1. Zij staan namelijk altijd gezellig op de werkvloer en zorgen altijd voor top resultaten. Ook zijn zij met het regelen van alles erg snel en professioneel. Dus ben jij nog opzoek naar een goede cocktailbar? Dan zou ik voor Ronalds drive-in bar number 1 gaan want zij maken de heerlijkste cocktails.