Alles wat je moet weten over magento 2

Door de jaren heen is het verkopen van online producten steeds populairder geworden. Je ziet het onder andere aan de bedrijven, voornamelijk fysieke winkels, die failliet gaan. Ook kun je het zien aan de getallen als je bijvoorbeeld de verkopen online gaat vergelijken met die van normale winkels. Afgelopen jaren zijn ondernemingen zoals Amazon en Bol enorm gegroeid, wat natuurlijk niet zomaar is gebeurd.

Wat is e-commerce nou eigenlijk?

Het verkopen van producten online is een ideale vorm voor beginnende ondernemers om een eigen bedrijf op te richten. Vroeger was hier echter een groot kapitaal voor nodig en kwam je vaak met een hoop niet verkochte producten te zitten. Dit is echter vandaag de dag niet meer nodig. In de afgelopen jaren is het principe van e-commerce steeds bekender geworden. E-commerce is een vorm van ondernemen waarbij je geen voorraad bezit, maar de producten inkoopt na de bestelling en deze naar het adres van de klant laat versturen. Er zijn steeds meer concurrenten als het gaat om online stores. Het is daarom belangrijk dat je jezelf onderscheid van andere verkopers online. Om dit voor elkaar te krijgen heb je een hoop verschillende tools en tips die je kunt gebruiken. Eén van deze manieren is door een Magento webshop laten maken bij ervaren ondernemers. 

Wat houdt magento 2 in? 

Magento 2 is het bekendste e-commerce platform in Nederland. Er zijn over diverse landen meer dan 10.000 ondernemingen die gebruik maken van magento. Je hebt zowel b2b ondernemingen, ook wel business to business handel, als Magento b2c, business to consumer ondernemingen bij Magento. Magento is een platform die zich door de jaren heen erg heeft ontwikkeld op verschillende platformen. Er zijn verschillende modules te volgen en een hoop tactieken die je helpen bij het succesvol maken van jouw online webshop. Als beginnend ondernemer zul je waarschijnlijk nog een hoop dingen moeten leren. De dingen die voor beginners het meest logisch lijken zijn bijna nooit de meest verstandige dingen om te doen. Door ervoor te kiezen om lessen te bekijken van ervaren mensen of tactieken te volgen van experts kun jij jezelf onderscheiden van de andere mensen. Magento 2 is een programma dat is ontwikkeld op basis van het succes van Magento 1. Er zijn op basis van de eerste variant aanpassingen gemaakt en onderdelen toegevoegd om het programma nog completer te maken. Magento 2 is door deze aanpassingen nog populairder en zeer geliefd onder de gebruikers.